سازنده وکالت کاری داشته، پس چطور تونسته معامله کنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۴ #39366138

باعرض سلام و خسته نباشید
پدر مرحوم من با ۹ نفر دیگه شریک یه زمین رو شریک بودن و پدر من نماینده اینها بود. زمین رو به سازنده سپردن و بهش وکالت کاری دارن. گویا سازنده دو واحد اپارتمان رو به دو نفر فروخته و پدر من هم به عنوان شاهد امضا کرده. بعد مدتی سازنده با پولهایی که از اعضا گرفته بود فرار کرد و ساختمان هم نیمه کاره موند. حالا بعد چندسال اون دو نفر علیه ۹ نفر اعضا و من و خانواده م که ورثه پدرم هستیم شکایت کردن که اون دو واحدشون رو قبلا از اقای سازنده خریدن و الان میخوان. قاضی حکم صادر کرده که این دو واحد به اونها داده باشه. الان سوال من از خدمت جنابعالی اینه که سازنده وکالت کاری داشته، پس چطور تونسته معامله کنه؟ و قاضی با دونستن این مطلب چطور همچین حکمی صادر کرده؟ اگه این دو نفر برنده بشن طبیعتا سهم بقیه اعضا از واحدهایی که بهشون میرسه کمتر میشه. ایا اون ۹ نفر به خاطر امضایی که پدرم به عنوان شاهد داده میتونن علیه من و مادرم اینا شکایت کنن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متن قرارداد مشارکت فی مابین مالکین با سازنده مهم است معمولا در این قرارداد قید می شود که سازنده می تواند واحدهایی را پیش فروش کند در زمان های خاصی و این قانونی است و ربطی به وکالت کاری ایشون نداره
فلذا توصیه میشه که حتما قرارداد مشارکت بررسی بشه تا اختیار سازنده در مورد پیش فروش مشخص بشه که قانونی است یا خیر؟
می تونید برای مشاوره دقیق یا وکالت تماس بگیرید