متهم به کلاهبرداری اینترنتی شدم، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۷ #39335661

سلام خانم بنده کارت بانکی رو همراه با رمزش گم کرده و از کارتش سواستفاده شده که من همون روز کارتو سوزوندم و یه مبلغی ته حساب مونده بود انتقال دادم به حساب خودم الان مقصر شدم و نمیدونم چکار کنم عدم اگاهی من باعث شد که قاضی دستور زندان داد و یک هفته زندانی شدم چطوری بی گناهی خودمو ثابت کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
باید پرونده شما مورد بررسی قرار گیرد اما با توجه به اینکه مبلغ را از حساب خود برداشت نموده اید در صورتی که بتوانید با ادله کافی و لایحه ای مناسب بی اطلاعی خود را اثبات نمایید اتهامی متوجه شما نخواهد بود.

سلام
با اثبات اینکه برداشت وجه با اطلاع صاحب حساب بوده به نظر تبرئه میشوید البته موضوع بستگی به اوراق پرونده نیز دارد و مدارک باید بررسی شود

شما‌می‌توانید‌استناد‌کنید‌وکالت‌در‌وصول‌وجه داشتم‌و‌با‌رضایت‌همسرم‌برداشتم