میتونه همه ی مهریه شو از سهم الارث برداره؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲,۴۸۱ #39294400

سلام برادرم بیشتر از ۱۰ سال مفقودالاثر است چند سال پیش پدرم فوت کردن و زن برادرم بعد
از فوت پدرم تقاضای طلاق و درخواست مهریه رو از سهم الارث برادرم کردن، آیا باتوجه به اینکه برادرم غیر از سهم الارث پدری هیچ اموالی نداره زنش میتونه همه ی مهریه شو از سهم الارث برداره؟ چون یه مقدار ناچیز از ارث برای برادرم باقی میمونه، باتوجه به اینکه مهریه درصورتی بطورکامل قابل وصول هست که زوج تو مضیقه قرار نگیره

مشاوره حقوقی مهریه
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بله این امکان هست.

بااحترام
میتواند کامل توقیف نماید و برادر شما نیز اعتراض نماید

درود .امکان توقیف سهم الارث برادرتان توسط همسر ایشان بابت مهریه میسر است مگر اینکه برادرتان قبل از پدر فوت شده باشد که دراین صورت به ایشان ارثی نخواهد رسید

بله این امکان وجود دارد.

با سلام
بله میتواند مهریه را مطالبه کند و قابل توقیف است البته اگر برادر بعد از پدر فوت شده است.

با احترام امکان مطالبه ی مهریه از سهم الارث برادرتان است

با درود اگر اثبات شود برادر قبل از فوت پدر مرحوم شده است از پدر ارثی نخواهد برد.