باید چیکار کنم که بتونم پولمو بگیرم،کجا باید شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۵۱ #39285014

با سلام بنده به عنوان پیمانکار در شرکتی مشغول بکار شدم،و در طول کار بارها از طرف کارفرما کار بنده را لنگ کردن،و همچنین به علت ندادن پول نزدیک به ۴۰ روزکار من تقریبا تعطیل بود و پرسنل من هم کار نمیکردن،کل تایم قرارداد من ۷۰ روز بوده،و الان کارفرما منو اخراج و بدون اینکه حساب کتاب یا تسویه ای انجام دهد کار را به نفر دیگر داده و منو با کلی طلبکار و بدهی همش تهدیدم میکنه،من باید چیکار کنم که بتونم پولمو بگیرم،کجا باید شکایت کنم؟ایا امکان گرفتن حق و طلبم وجود داره

مشاوره حقوقی قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید قرارداد مطالعه شود.

با سلام.
برای راهنمایی دقیق و ارائه راهکار قطعا قرارداد نیاز به بررسی دقیق دارد. در صورتی که مستنداتی بابت قصور و کوتاهی کارفرما دارید می بایست از طریق دادگاه حقوقی ایشان را ملزم به انجام تعهدات قراردادی نمایید.

باسلام
امکان وصول مطالبات شما مستند به قرارداد فی مابین وجود دارد

با سلام،قرارداد باید بررسی شود،دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی تحت شرایطی قابل ارائه است.

با سلام
بررسی قرارداد فی‌مابین جهت اظهار نظر دقیق ضرورت داشته،
اجمالا اگر طبق تعهدات قراردادی عمل نموده‌اید و توقف عملیات ناظر به اقدامات کارفرما بوده، از طریق مطالبه الزام به ایفای تعهد قراردادی موضوع را پیگیری کنید