همسرم حاضر به ملاقات با فرزندم نیست دادگاه هم وی را مجبور به ملاقات کرده است ولی وی اذیت می کند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۵۸۱ #39267576

سلام، من حدودا شش ساله طلاق گرفتم و یک دختر شش ساله دارم حق ملاقات هفته ای یکبار ۱۲ ساعته و مشکلی در ملاقات نبود تا اینکه پدر بچه دو دفعه دوشب بچه رو نگه میداشت و ما باحکم دادگاه بچه رو پس گرفتیم ، الان هر کاری میکنیم برای ملاقات بچه باهاش نمیره ، ایقد گریه میکنه جیغ میکشه، اما دادگاه میگه باید بزور بهش بدیم لطفا راهنمایی کنید، هر هفته که نمیشه بچه با زور و جیغ و گریه بره ملاقات خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید چکار کنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتونیدموضوع رادرکلانتری محل تحویل صورتجلسه کنیدولی مجازبه اجباروناراحتی بچه نیستیدبهتراست علت رابیابیدوبراساس آن جهت تعیین تکلیف ملاقات دادخواست دهید.

درخواست کاهش زمان ملاقات را بدهید.

کاهش زمان ملاقات راهکار مناسبی است.

با سلام از روانشناس معتمد دادگاه بخواهید تایید بر عدم ملاقات نمایند

سلام از کلانتری بخواهید موضوع فوق را صورت جلسه کند به استناد صورت جلسه تقاضای کاهش ساعات ملاقات را بکنید

کاهش زمان ملاقات را می توانید طرح کنید

با درود فراوان
بایستی در زمان ملاقات بچه را تحویل پدر بدهید و چاره ای جز صحبت کردن و آرام نمودن کودک ندارید ، موضوع را با دریافت گزارش و مراجعه به قاضی پرونده ال نمایید تا نتیجه ای کسب شود .