آیا برای تمدید شرکت همه ی شرکا باید رضایت داشته باشند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۰ #39133650

سلام خسته نباشید
آیا فردی که ۳۰درصد در شرکت سهم دارد می‌تواند مانع تمدید شرکت شود؟(مجوز شرکت به نام این فرد می باشد )

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
بدون پرسش های ذیل پاسخ دقیق نمی‌توان گفت‌:
۱.شرکت مدنی است یا تجاری؟
۲.سهامی است خاص یا عام، مسولیت محدود است یا شرکت تضامنی؟
۳.شما صرفا سهام دار هستید یا مدیر عامل و....؟
۴.در مفاد و محتوا اساسنامه شرکت چه چیزی عنوان شده است؟

بستگی به نوع و موضوع شرکت دارد . معمولا تمدید مدت شرکت باید در صورتجلسه موسسین به امضاء همه آنها برسد .

سلام وقت بخیر
برای تمدید شرکت به صرف ۳۰درصد سهام نیست بلکه باید بیش نصف سهام رضایت داشته باشند.باتوجه به اینکه مجوز به نام ایشان میباشد مانعی است برای تمدید شرکت مگر اینکه مجوز جدیدی به نام یکی دیگر از شرکا صادر شود.