مهریه بعد از مرگ چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۶۶ #39001059

با سلام
بعد از مرگ من مطالبه مهریه ام بر عهده وارثم یعنی پدر مادرم هست از اونجایی که مطمئنم پدر مادرم مطالبش نمیکنن میگم نمیشه زمانی که زندم یه جوری از یه راهی مطالبه مهریه مو بعد مرگم بسپرم به شخص دیکه ای به جز وکیل ، که مطالبش کنه
اکر چنین راهی هست راهش چیه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای این موضوع مناسب تر است که وصی منصوب نمایید و مهریه را وصیت کنید.

با سلام برای این موضوع میتوانید وصی بگیرید و وصیت کنید.

تا قبل از حدوث فوت میتوانید وصیت نمایید که این وصیت نسبت به ثلث(یک سوم) اموال نافذ خواهد بود
اما پس از مرگ مهریه متعلق به وراث شما خواهد بود

مهریه شما پس ازفوت .‌فقط به وراث شما تعلق خواهد گرفت و آنان می توانند بابت مهریه اقدام نمایند

سلام
شما می توانید در خصوص مطالبه مطالبات تان وصیت کنید که وصی مطالبات شما را وصول و به مصرف خاصی برساند.