توان اعتراض دارم بعد از صدور رای دوم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۲ #38912411

پدر بچه درخواست ملاقات دادن بعد از صادر رای ایشون اعتراض دادن رای این بود که ۳ ساعت در بهزیستی همراه با خوانده مادر طفل ملاقات کنند.. اگر در دادگاه تجدید نظر رای بدن.. من هم میتوانم اعتراض بدهم..میگن اخه اعتراض دومرحله ایی است
خواهشا پاسخگو باشین

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
زمانیکه رای در مرحله تجدیدنظر مورد تایید قرار گرفته باشد یعنی حکم قطعی شده و باید اجرا شود.حکم وقتی قطعی است که رسیدگی ماهوی بعدی نداشته باشد و قابل اجرا باشد.

خیر رای دادگاه جدید نظر قطعی و لازم الاجرا است

باسلام متاسفانه رای دادگاه تجدید نظر برای هردو طرف قطعی می باشد واعتراض نمیتوانید بکنید

باسلام درصورتی که در تجدید نظر رای صادشودقطعی است و نمیتوان اعتراض نمود.

باسلام
رای صادره از تجدید نظر قطعی است

با درود
رای تجدیدنظر قطعی است.
هدف شما از اعتراض هم نامشخص است.

درود
رای تجدیدنظر قطعی است و غیر قابل اعتراض.