برای استخدام نیرو انتظامی با استعلام از حفاظت متوجه میشوند؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۵۹۴ #38904053

بنده با یه خانم در ماشین در حال صحبت بودیم که پلیس امنیت اخلاقی جلوی ما توقف کرد و بعد از بازجویی همونجا از ما تعهد گرفتن فقط نام و نام خانوادگی یه امضا کردم بعد میخواستم بدونم الان برای رفتن من به نیرو انتظامی میدونم که جز سابقه محسوب نمی شود با استعلام از حفاظت متوجه میشن یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
صرف یک تعهد هیچ تاثیری در داشتن سابقه کیفری ندارد .

با سلام..
اساسا اخذ این تعـهد و تعهداتی از این دست، از اهمیت ویڗه ای برخوردار نیستند که در سابقه کسی ثبت و منظور گردد..
فلذا بدون داشتن هر گونه نگرانی در اینخصوص تمرکز خود را به زندگی معطوف و روند استخدام خود را دنبال و پیگیری کنید..
موفق و پیـروز باشید..

سلام نخیر این موضوع جزء سوابق سوء محسوب نمیگردد

سلام
موارد تعمدی فاقد سوء اثر میباشد و مشکلی پیش نخواهد امد

با سلام
تعهدات در استخدام تداخلی نخواهد داشت و صرفا در صورت داشتن سوء پیشینه کیفری مشکل ساز میشود

اخذ تعهد به عنوان سو پیشنه محسوب نمی شود

معمولا مواردی که صرفا به اخذ تعهد ختم می گردند ، فاقد آثار سوء در استخدام اشخاص می باشد