تجاوز رو چطور پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۴۵ #38659571

باعرض سلام وقت بخیر بنده به شکایت کسی در زندان بودم وآن فرد که در طول وقت که فرزندانم هرروز مزاحم همسرم میشه که با این کار به جایی نمیرسه یه روز زنگ میزنه میگه شناسنامه و کارت ملی شوهرت را بیار بریم رضایت بدم اینطوری همسرم را فریب میده و با ماشین شخصی خود به هوای اینکه به دادگاه بره از شهر خارج میشه وقتی همسرم متوجه میشه سروصدا میکنه وی همسرم را تهدید به مرگ میکنه و زنگ میزنه به کسی بهش میگه به آدرس خانه ما بره میگه وقتی گفتم داخل خانه شود یکی از بچه ها را با خود بیار اینطوری زنم را مجبور میکنه و در کنار بی شرفی بهش تجاوز میکنه که زنم حال از وی حامله است آزمایش دی ان هم رفتیم ولی طرف متواری شده بنده راراهنمایی بفرمائید قاضی گفت حکم جلب را دادم ولی بازهم بیرون هیچ اقدامی نشده لطفا راهنمایی کنید که چطور باید حکم جلب سیار را از قاضی پرونده بگیرم بخدابا راهنمایتان دراین ماه مبارک رمضان بزرگترین خیر دنیا رو میبرین لطفا راهنمایی بفرمائید باتشکرات فراوا---------

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص جلب سیار طی لایحه ای درخواست خود را مطرح نمایید

سلام
ضمن ابراز تاسف شدید
با توجه به نوع جرم ارتکابی که دارای کیفر سنگین میباشد از قاضی تقاضای انسداد شماره ملی و تمامی حساب های بانکی اش را درخواست نمایید همچنین تقاضای ردیابی از طریق سیستم بی تی اس نمایید

با سلام
سریعا باید اقدام به شکایت نمونده و همسر شما را به پزشکی قانونی معرفی نمایند

باسلام وعرض ادب
همسر شما بلافاصله بعد تجاوز باید به پزشکی قانونی‌مراجعه میکردشما میتوانید درخواست نقطه زنی بدهید وحسابهای وی رامسدود کنید

سلام، شاید با نقطه زنی بتوانید او را بیابید. حتما برای حل این قضیه وکیل اخذ کنید.

سلام
از دادگاه درخواست درخواست نقطه زنی کنید تا محل اختفا احراز شود
همچنین با توجه به توضیحات می توانید از قاضی درخواست ایجاد محدودیتهایی مانند مسدودی حسابها و... را نمایید تا از این طریق متهم مجبور به معرفی خود شود

در این خصوص می توانید تقاضای نقطه زنی نمایید