اگر جای خالی را هرطور دلشان خواست پر کنند و براساس آن رای صادر کنند تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #38469336

با عرض سلام و احترام و ادب جلسه در اتاق داوری تشکیل شد داور اتاق تعاون فرمودند اگر میخواهی پولی که چند سال قبل به تعاونی مسکن پرداخت کرده ای به قیمت روز بگیری باید اول طبق ماده ۱۸ اساسنامه تعاونی از تعاونی انصراف بدهی بعد قرار کارشناسی صادر بشه و براساس ماده ۱۸ اساسنامه تعاونی ها که ذیلا بیان شده بتونی به پولت برسی آیا مطلبی که داور بیان فرموده اول انصراف بدهم حقوقی و قانونی است؟
موضوع دوم داور به خوانده فرمودند تعاونی می بایستی جای خالی ماده ۱۸ را پر می نمودند تا ۱۰ روز هر دو طرف وقت دارید مدارک را به اتاق داوری تحویل دهید آیا داور می تواند اینطوری خوانده را راهنمایی کند؟ اگر جای خالی را هرطور دلشان خواست پر کنند و براساس آن رای صادر کنند تکلیف چیست؟
ماده۱۸- درصورت لغو عضویت به سبب فوت، استعفا، انحلال واخراج، ارزش سهام عضو براساس محاسبه و پس از منظور نمودن سایر حقوق و مطالبات وی، به دیون تعاونی تبدیل میشود و پس از کسر بدهی وی به تعاونی به او یا ورثه اش ظرف مدت سه ماه پرداخت و تسویه حساب خواهد شد.

مشاوره حقوقی داوری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه اعضا اساسنامه و سایر اسناد حقوقی تعاونی را امضا کرده و ملزم به رعایت هستند، مطلب داور صحیح می باشد لکن پر کردن به هر نحو از طرف ایشان می تواند در کارشناسی خط بررسی و ابطال گردد.