فسخ نکاح میتواند انجام دهد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۴۷۹ #38362046

بنده دختری هستم ک سال۹۶ با پسری اشنا شدم بنده کمی معلولیت جسمی دارم و از همان ابتدا به پسر گفتم من همینم ک میبینی سال ۹۸ عقد موقت کردیم هم خانوادم هم خودم قبل ازدواج بهش گفتیم ک دکتر گفته فعلا نمیتونی رابطه داشته باشی وقتی ازدواج کردی باید عمل واژن کنی من اینارو ب پسر گفتم گفت اشکال نداره یک ماه عقد موقت بودیم بهم خورد همه چی باز سال ۱۴۰۰ اومدن خواستگاری بازم بهش گفتم همه چیو حتی پیامک دارم ازش که گفته ایشالا ب سلامتی عمل میکنی در سند ازدواجم قید شده پسر از کلیه وضعیت جسمی روحی روانی دختر خبر دارد و دختر تحت نظر دکتر زنان زایمان است و امکان بچه دار شدن نیست حالا چند روز پیش ابلاغیه برای من اومده فسخ نکاح
ایا بیماری من ک با عمل جراحی ترمیم میشه باعث فسخ میشه چرا ماه های اول ازدواج نگفت فسخ کنه هشت ماه گذشته ایا میتونه فسخ کنه

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام . باتوجه به مواردی که فرمودید امکان فسخ وجودندارد

با توجه به موارد ذکر شده در نکاح خیر ممکن نیست

سلام . باتوجه به مواردی که فرمودید امکان فسخ وجودندارد.....

با درود خیر ممکن نیست

سلام
خیر چنین امکانی وجود ندارد

با عنایت به اطلاع و آگاهی ایشان و ذکر در سند نکاحیه فسخ امکان پذیر نمی باشد

باسلام واحترام باتوجه به مواردی که فرمودید امکان فسخ وجودندارد