دیدار فرزند بعد از طلاق در صورتیکه ماهی یکبار باشد را می توان به هر هفته تغییر داد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲,۱۳۰ #38278

با سلام در سال ۹۲ از همسرم جدا شدم و حضانت پسرم که متولد ۹۰ است را گرفتم قرار برا این شد که هر شش ماه یکبار مادر فرزندش را ببیند ولی تیر ۹۳ همسر سابقم حکم دیدار فرزند را از شش ماه به هفتگی تغییر داد و بعد از واخواهی من به تغییر حکم قطعی همان حکم جدید تایید شد هیچ گونه ابلاغی از کلانتری محل به من نشد و من نیز اقدامی نکردم از انجا که اجرای حکم بر عهده کسی است که حکم به نفع او صادر شده است . شخصی که خود را همسر خانمم معرفی کرد در این دو سال با من صحبت می کرد که هر چند وقت یکبار عکس و فیلمی از کودک برایشان بفرستم و من انجام دادم ایا امروز این خانم می تواند از من بخاطر عدم ملاقات فرزندش شکایت کند در حالی که من نه ادرس و نه شماره همراه خود را عوض نکردم؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مجدد ملاقات هفتگی بلامانع است و اینکه در تاریخی که از سوی دادگاه برای ملاقات فرزند تعیین شده مادر برای دیدار به هر علتی حاضر نشود نه برای او جرم است و نه برای شما مگر اینکه شما در تحویل دادن فرزندتان در تاریخ تعیین شده از سوی دادگاه ممانعت کرده باشید.

با درود خیر شما عمل مجرمانه ای مرتکب نشده اید و مطابق با آنچه در سوال آمده ممانعت نکرده اید از ملاقات و ایشان خودشان نخواسته اند.

سلام
خیرشماکه عمل مجرمانه ای انجام نداده ایدمانع ملاقات نشده ایدپس جای نگرانی نیست.

خیر امکام اقامه دعوا علیه شما را ندارد اما شما هم بایستی محل سکونتتان را برای امکان ملاقات ایشان اطلاع دهید.

با سلام اگر شما مانع این کار شدید بله میتواند مگر قبلا قاضی دستور دیگری داده باشد

فرزند میبایست در جایی که توافق یا حکم دادگاه تعیین کرده باشد تحویل شود اصولا کلانتری یا بهزیستی

ایشان می‌تواند مجدد دادخواستی برای تغییر زمان ملاقات با فرزند مشترک مطرح کند
و یا برای دیدار فرزند بر طبق حکم قبلی اقدام کند.
اما اگر تا کنون خود ایشان هیچ اقدامی برای اجرای حکم و دیدار فرزند مشترک نکرده است .پس قانونا هم نمیتواند شکایتی علیه شما طرح کند
و جای نگرانی برای شما نیست