آیا اگر به قاضی بگیم رابطه داشتیم و بکارت ایشون برداشته شده، حکم ازدواج ما رو میدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۳ #38161876

سلام من و دختر خانومی مجرد هستیم میخوایم ازدواج کنیم

سوال من اینه آیا اگر به قاضی بگیم رابطه جنسی داشتیم با خواندن صیغه...و بکارت ایشون برداشته شده قاضی حکم ازدواج مارو میده یا مجازات؟

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی، اگر ازاله بکارت صورت گرفته باشد دیگر نیازی به اجازه پدر نمی باشد، با در دس داشتن نظریه پزشک

با سلام
اول باید اینکه صیغه رسمی و در محضر ثبت گردیده باشد" و کیفیت ان مورد بررسی قرار گیرد"که ایا دختر خانم بدون اذن پدر میتوانسته صیغه بشود" یا نه ...!؟
اگر صحیح نباشد شلاق خواهید خورد¡¡¡¡
در جواب همین کیفیت صیغه معلوم میشود اذاله بکارت شما در چه ضمره ‌ای قرار دارد .
اگر صیغه باطل اعلام شود اذن پدر را برای عقد دایم و ازدواج لازم هستش .مشکل از این قبیل رو داشتید نتونستید چاره کنید ارتباط بگیرید تا رفع کنم.ولی توصیه میکنم اجازه بدید اگر امکانش هستش از پرسه اول شروع به تشکیل زندگی و عقد نمایید .از خواستگاری حتی سوری خیلی بهتر از ازدواج دایم یهو است اگر خواستکاری امدن و نداد پدر مکرر ان موقع با اعراض پسر مناسب برای ازدواج دادگاه حکم عقد را صادر میکند

سلام
اگر ازدواج اول دختر باشد نیاز به حکم دادگاه دارید.

نیاز ب اقدام در دادگاه نیست بامراجعه ب دفترخانه و مراسم عقد رسمی مشگل حل میشود

با سلام
نیازی به حضور در محکمه نیست
در صورت ازاله بکارت با حضور در دفتر ازدواج میتوانید عقد خود را ثبت کنید

نیازی به حکم ندارید اگر زوجه باکره نیستند اذن هم لازم نیست و به صرف اعلام در دفتر ازدواج و رعایت تشریفات صیغه جاری میگردد