میتواند شکایت کند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۹۹ #37944588

سلام.چند وقت پیش چندتا مرد مست بودن و وسط خیابان مشروب میخوردن.من زنگ زدم پلیس امدن و گرفتنشون،بعد چندماه شماره منو از نیروی انتظامی دراورده و امده تهدید کرده که تو ماشین من مشروب انداختی و زنگ زدی به پلیس.درحالی که من فقط زنگ زدم .میخواستم بدونم میتونه کاری کنه؟میگه شکایت میکنم و....

مشاوره حقوقی کیفری
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در هر صورت شاکی باید ادعای خود را از طریق قانونی اثبات کند

سلام ،برای اثبات این مورد باید شاکی در دادگاه اثبات نماید...

به صرف ادعا به نتیجه ای نخواهد رسید باید بتواند مستدل و با ارائه مدارک و شواهد ادعای خویش را اثبات نماید

سلام هر ادعایی باید اثبات گردد

با سلام هر کس مدعی حقوق یا دینی بر دیگری باشد بایستی بتواند آن را اثبات نماید صرف ادعا اثبات کننده مدعا نمی باشدضمن اینکه این شخص بیشتربه دنبال اذیت وآزارشماست ودنبال انتقام گرفتن می باشد،

باسلام شاکی باید بتواند ادعای خود را ثابت نماید.

با سلام ،برای اثبات این مورد باید شاکی در دادگاه اثبات نماید