آیا افت قیمت خودرو از قانون جبران خسارت خودروی نامتعارف پیروی میکند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۷۰۰ #37936298

باسلام و خسته نباشید
به طور مثال در حادثه ای که بنده مقصر ان بودم فرد به ۲۰ میلیون افت قیمت خودرو شکایت کرده
از آنجایی که خودرو خارجی و نامتعارف می باشد آیا به نسبت گرانترین خودروی متعارف افت قیمت محاسبه میشود یا تماما افت قیمت کارشناسی شده باید پرداخت شود ؟؟
واینکه در صورتی که خسارت از بیمه شخص ثالث مقصر پرداخت شود، فرد زیان دیده حق شکایت برای ما بقی خسارت دارد یا خیر ؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
افت قیمت بوسیله کارشناس تعین می گردد
بله حق شکایت محفوظ است

باسلام در صورتی که بیمه خسارت پرداخت نموده باشد و همه خسارت نباشد بقیه خسارت را مقصر خود باید متقبل گردد.

با سلام
طبق نظر کارشناس. که البته قابل اعتراض است.
۲. بله