آیا در قانون همچین چیزی وجود دارد یا بند یا تبصره و ماده ای وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۷۶ #37832257

آیا خانوم میتواند بدلیل ناتوانی همسر خود در پرداخت مهریه
او را به زندان بیندازد

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عدم پرداخت بموقع اقساط

در صورت عدم پرداخت مهریه امکان جلب وجود خواهد داشت

بادرودوسلام چنانچه اعساروی قبول نشود و به تادیه اقدام نماید می شودحکم جلب را اخذ نمود.

تقاضای اعسار دهید در این این صورت قسط بندی خواهد شد .

با سلام. بله. اگر اعسار دهند و پرداخت اقساطی شود ولی اقساط به موقع پرداخت نشود، این امکان وجود دارد

بله، با احراز شرایط ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی این امکان وجود خواهد داشت.

بله. اگر اعسار دهند و نحوه پرداخت اقساطی شود و اقساط به موقع پرداخت نشود، با درخواست شما ایشان حبس می‌شوند