پارکینگ غیر مزاحم را می توان در سندملکم منتقل کنم و مالک آن پارکینگ شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۳ #37817329

با سلام یک پارکینگ غیرمزاحم در ساختمان ما موجود است که در صورت مجلس تفکیکی قید شده که متعلق به یکی از واحدها میباشد،ولی در هیچ سندی وجود ندارد،چطور می توانم با پرداخت مبلغ آن به سندم انتقالش دهم وصاحب آن شوم؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با خرید آن پارکینگ از مالک و انتقال آن از سند مادر به سند شما .

سلام به اداره ثبت مراجعه کنید تا واخدی که پارکین به آن تعلق دارد را اعلام نماید . اگر تعداد پارکینگ ها و واحد ها برابر است ، قطعا کلمه پارکینگ در یکی از سندها از قلم افتاده . اما اگر پارکینگ اضافی است ، باید رضایت کتبی همه مالکین اخذ شود و سهم هر یک از ارزش آن به حسابشان واریز شود و سپس در دفتر خانه سند انتقال تنظیم شود و با ارسال خلاصه معامله به اداره ثبت تقاضای اصلاح سند مطرح نمایید .

با اینکه از مالک رسمی سند مادر وکالت رسمی فروش پارکینگ مورد نظر اخذ کنید و خودتون شخصا پیگیر شوید اداره ثبت محل درخواست که قبلا گفته شد را بنمایند.

با سلام به درخواست مالک سند مادر از اداره ثبت محل ملک با صدور سند جدید به مالکیت شما در خواهد آمد.

در صورتی که واحد های دیگر همگی دارای پارکینگ باشند و فقط شما پارکینگ نداشته باشید و معارضی هم نباشد باید اصلاحیه سند را به اداره ثبت بفرستید ولی در صورتی که مالکین دیگر نیز خواستار این پارکینگ باشند و معارض در مالکیت داشته باشید ابتدا باید این مشکل را از طریق قانونی پیگیری نمایید و بعد از به نتیجه رسیدن اقدام به اصلاح سند نمایید ،