خودم برم پلیس فتا و همه چیزو بگم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۲۳۳ #37766989

سلام .. خلاصه میگم .. من گول تبلیغی در شیپور رو خوردم با عنوان کار در منزل تنها با یک گوشی اندروییدی .. به عنوان حسابدار و فاکتور نویس برای فروشگاه تلگرامی به مدت فقط ۱۸ ساعت شروع به فعالیت کردم .. تو همین ۱۸ ساعت ۱۰۰ تا واریزی ریز و درشت از طرق مشتری ها به حساب بنده واریز شد حدودا ۴۰ میلیون تومن !! و این پول رو توی سایت های معتبر که قبلا تایید هویت شده بودم به ارز دیجیتال تبدیل میکردم و و تو همون سایت به کیف پولشون انتقال میدادم ..
بعد ۱۸ ساعت فهمیدم این فروشگاه یه کلاهبرداری کامله و هیچ جنسی واسه مشتری هاشون نمیفرستن
و سریع همه چی رو تموم کردم !!
این واسع دو روز پیشه و الان ۱۰۰ تا مشتری هستند که تو اون ۱۸ ساعت از فروشگاه خرید کردن و پول رو به حساب من ریختن ( منم واسه اونا انتقال میدادم )
و احتمالا هیچ جنسی واسشون فرستاده نمیشه !!
الان باید چیکار کنم.من از همه جا بی خبر ..
زندان داره .. من باید پول مشتری ها رو بدم .. سوپیشینه محسوب میشه ؟ خودم برم پلیس فتا و همه چیزو بگم .. یا تو خونه بمونم به این امید که کسی نیاد سراغم .. راهنمایی کنین لطفا .. عواقبش چیه ؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام بهتر از شما هر چه سریع‌تر شکایت نماید و علاقه به عنوان مشارکت در جرم برای شما نیز به عنوان مجرمانه خواهد داشت

با درود بهتر است مراجعه و مراتب را اعلام دارید.

با توجه به اینکه شما مرتکب جرم شده اید در اسرع وقت اعلام جرم نمایید و ماحصل موضوع را توضیح دهید در صورتی که نتوانید اثبات نمایید که از ماهیت موضوع اطلاع نداشتید این اقدام شما لااقل در صدور حکم مجازات شما از باب تخفیف از سوی قاضی پرونده تاثیر خواهد داشت.

با سلام
در صورت عدم اگاهی بهتره به مرجع قضایی مراجعه کنید همه چیز رو توضیح بدید و اعلام کنید که از همه چیز بی اطلاع بودید

سلام دوست خوبم
اعتراف و مراجعه شما در صورتی که اثبات بشه قصد مجرمانه ای ندارید جنبه عمومی جرم را منتفی یا کاهش میده ولی خسارات وارده به افراد باید جبران شود

با سلام
بهترین کار صداقت است و بهتر است هرآنچه را که اتفاق افتاده به صراحت بیان نمایید و چون قصد مجرمانه ای نداشته اید لذا به احتمال زیاد بیگناهی شما اثبات گردد

با سلام
پیشنهاد می‌شود که هرچه سریعتر به مرجع قضایی مراجعه کرده و همه چیز را توضیح دهید تا مشخص شود که بی گناه هستید .و ندانسته وارد این کار شدید.
اگر مشخص شود بیگناه هستید .چون قصد مجرمانه نداشتید از لحاظ کیفری بخشیده خواهید شد.
چون بدون شک افرادی که از حساب آنها کسر شده سریعا شکایت کرده و در ردیابی همه چیز مشخص می‌شود.