تکلیف پرونده ای که متهم فراری باشد چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۷ #37758629

با سلام و درود خدمت وکلای محترم بنیاد وکلا
بنده سوالی داشتم در خصوص شکایتی که از شخصی که ساکن استان دیگه ای هست و در فضای مجازی اقدام به کلاهبرداری به مبلغ ۱۵ میلیون تومان کرده اند که با تشکیل پرونده و ارسال نیابت به دادگاه شهری که متهم سکونت داره و با توجه به اینکه متهم در جلسه رسیدگی و دفاع از اتهام حاضر نشده و هیچ ضامنی هم به دادگاه معرفی نکردند و در آخر نیابت اعاده گردید و بعد از صدور حکم غیابی ،اکنون پرونده در دادگاه اجرای احکام می‌باشد ،حال اگر رای غیابی و پرونده به دادگاه اجرای احکام شهر سکونت متهم برود و باز هم متهم حاضر نشود و با توجه به اینکه هیچ ضامنی هم در دادگاه ندارد تکلیف پرونده چه میشود؟در جریان پرونده متهم مبلغی به حساب شاکی واریز و اعلام میکند که بعد از اعلام رضایت، مبلغ دیگری به حساب شاکی واریز میکندو شاکی جهت اعلام رضایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه و رضایت خود با ثبت می‌کنند و عکس لایحه رضایت را برای متهم ارسال میکنند و متهم بدون واریز مبلغ دیگری و با کد رهگیری موجود در لایحه رضایت ،نسخه ای از لایحه رضایت از دفتر خدمات قضایی تهیه و به شعبه صادر کننده رای ارسال میکنند ولی در سامانه ثنا
ثبت نشده که از طرف شاکی لایحه ای به شعبه صادر کننده رای ارسال شده
است..سوال بنده اینه که متهم چطور توانسته با کد رهگیری،نسخه ای از رضایت نامه را از دفتر خدمات قضایی تهیه کند در حالی که در سامانه ثنا چیزی ثبت نشده که از طرف شاکی رضایتی داده شده ؟ آیا اون رضایتی که شاکی داده و در دفتر خدمات قضایی ثبت شده اعتباری داره و نشون میده که رضایتی انجام شده یا خیر ؟ و با توجه به اینکه مبلغی که متهم از شاکی گرفته زیر ۱۰۰ میلیون بوده که با توجه به ماده های قانونی این اتهام کلاهبرداری محسوب نمیشه ،الان که پرونده به اجرای احکام رفته چه اقدامی ممکنه صورت بگیره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لایحه رضایت از طریق دفاتر خدمات قضایی به شعبه ارسال گردیده و دارای اعتبار است.

سلام ارسال رضایت در سامانه ثنا با عنوان ورود لایحه ثبت می‌گردد و لزوما عنوان رضایت به کار برده نمی شود همچنین در صورت ارسال رضایت رجوع از آن مسموع نیست همچنین زیر صد میلیون نیز کلاهبرداری محسوب می‌گردد

با درود اصل‌ بر صحت و اعتبار رضایت است و نشان از احراز هویت دارد لکن ‌‌شما بعنوان مدعی می‌بایست بتوانید ادعای خویش را اثبات نمایید

اگر از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه رضایت شاکی به شعبه ارسال گردیده است دارای اعتبار خواهد بود، با این حال نیاز به بررسی بیشتری هست

سلام بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است