با مردی متاهل به سفر خارجی بروند و پس از سه سال همسر خانم متوجه بشوند آیا میتوانند از طریق مطابقت روز و ساعت پرواز از خانم شکایت کنند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۶ #37491611

با سلام،اگر خانمی متعهل با مردی متاهل به سفر خارجی بروند و پس از سه سال همسر خانم متوجه بشوند آیا میتوانند از طریق مطابقت روز و ساعت پرواز از خانم شکایت کنند؟؟؟؟
و خانم چه حکمی براش اجرا میشه؟و این رو هم ذکر کنم که در اون تاریخ و در سه سال گذشته هیچ تماس تلفنی و پیامکی رد و بدل نشده و تمام تماس ها از طریق واتس اپ بوده که الان همه آن خط ها دلیت اکانت شده است

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
این موضوع باتوجه به عنوان مجرمانه رابطه نامشروع مادون زنا و باعنایت به قانون ایین دادرسی مبنی بر عدم اجازه در راستای تحصیل دلیل در اینگونه جرایم به نتیجه نخواهد رسید. درضمن اینکه زمانیکه حساب کاربری پاک شده باشد قابل بازگشت نمی باشد
موفق باشید

با سلام و احترام
اگر ادله ای دال بر اثبات رابطه نامشروع داشته باشند می توانند با طرح شکایت نسبت به محکومیت مشتکی عنه اقدام کرد.
موفق باشید.