با افترای واهی رابطه نامشروع علیه بنده بعد برائت من در هر دو دادگاه از متن رای دادگاه تجدید نظر سواستفاده کرده و با نشان دادن آن به مردم آبرویم را برد؛ چه اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۴۶ #37462495

با سلام و عرض ادب
خانومم حدود هشت ماه پیش خانه را ترک کرده و مهریه خود را به اجرا گذاشته و حقوق و ماشین و سهام بنده را گرفته و منزل را توقیف کرده و دوماه بعد و همزمان با استرداد جهاز، با گرفتن دو وکیل خانوم ، که قبلا با آنها هماهنگ بوده به اتهام رابطه نامشروع تلفنی و حضوری با معرفی چند شماره خانوم که طی دو سال دور از چشم من هرازچند گاهی با سیم کارت بنده با آنها تماس گرفته یا پیامک داده بوده ،علیه بنده شکایت کرد و باعث توقیف دادرسی الزام به تمکین بنده شد،دادگاه بدوی مکالمات و پیامک های بدون متن سه ساله بنده رو استعلام کرد و رای داد که برای رابطه حضوری مدرکی وجود ندارد و برای رابطه تلفنی هم صرفنظر از اینکه دلایلی بدست نیامده مشمول ماده ۶۳۷ قانون شامل تماس تلفنی و مجازی نمیشود و منع تعقیب داد ، دادگاه تجدیدنظر هم رای داد با توجه به اینکه دادگاه بدوی رابطه را در حد مجازی و تلفنی اعلام کرده نه فیزیکی و منع تعقیب صادر کرده، با بررسی پرونده و اوراق و محتویات ،رای دادگاه بدوی قانونی بوده و اعتراض رد و رای دادگاه بدوی، عینا تایید میگردد و رای صادره قطعی است، حالا با وجود برائت بنده در هر دو دادگاه، خانومم به اون یک خط نوشته ی ، رای دادگاه تجدید نظر استناد کرده، که نوشته رابطه در حد مجازی و تلفنی بوده و رای را به همه نشان میدهد و آبرو و روان من کارمند رو بیشتر از قبل تخریب می نماید. درحالیکه متوجه شدم همین تماس ها چند باره با برنامه و نقشه قبلی از طرف خود خانومم و دور از چشم من و با همین نیت شکایت رابطه نامشروع طی دوسال زندگی با سیم کارت بنده صورت گرفته است .طی این شکایت رابطه نامشروع از اول دادگاه بدوی تا تایید رای نهایی در دادگاه تجدید نظر هیچ دادگاهی بنده را حتی یک بار احضار نکرد که شرح واقعه دهم یا سوالی از من پرسیده شود تا بگویم، همین چند تماس هم کار و نقشه ی خود خانوم من با شماره های معرفی شده بوده است. الان خانوم از متن این رای با وجود برائت بنده علیه بنده سواستفاده میکند ، از وکلای محترم خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمائید در قبال این کار خانوم من بیگناه چه اقدامی انجام دهم چون واقعا با روح و روان من بیگناه داره بازی میکنه و دارم بشدت اذیت میشم با وجود اینکه در هر دو دادگاه تبرئه شده ام ! الان چه اقدامی انجام دهم تا جلوی این نگرانی و روندی که خانومم در پیش گرفته رو بگیرم و از این حالت عذاب وقضاوت بینندگان رای ،اونم بیگناه خلاص بشم ؟
سپاسگزارم از وکلای مجرب و دلسوز بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
امکان شکایت با عنوان افترا وجود دارد

با سلام
با توجه به اینکه خانم شما حق انتشار و بیان رای دادگاه را در پیش سایر مردم نداشته ، شما می توانید به اتهام توهین و
حتک حیثیت شکایت کیفری نماید ، مشروط به اینکه این اقدام ایشان را به وسیله شهادت شهود یا دلایل دیگر بتوانید اثبات کنید

تحت عنوان تهمت و افترا شکایت مطرح کنید

باسلام و درود شما می توانید شکایت خود را تحت عنوان افترا و تهمت مطرح نمایید.

باسلام تحت عنوان افترا از ایشان می توانید شکایت کنید

با سلام با عنوان افترا از ایشان شکایت کنید . شرایط برای اثبات افترا فراهم است

شکایت افترا نمایید اقدام ایشان در جهت هتک حیثیت مثبت سونیت هست میتوانید شکایت و اعاده حیثیت کنید