آیا میتوانم از استرداد امتناع کنم و یا متقابلا شکایتی کنم؛ اگر بله با چه عنوانی؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۵ #37237762

سلام آقایی هستم ۶ ماه هست با خانومی عقد کردم و قرار بوده آخر فروردین عروسی انجام بشه که ایشون درخواست استرداد جهیزیه و خسارت کردند با توجه به اینکه اینجانب رضایت به طلاق ندارم و متحمل مخارج بالایی برای مراسم عروسی شدم

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استرداد جهیزیه هیچ ارتباطی با طلاق ندارد و کاملا بحث آنها از یکدیگر جدا می باشد در صورتی که حق طلاق ندارند شمامی‌توانید طلاق ندهید

استرداد جهیزیه ارتباطی به طلاق ندارد ایشان می تواند چهار خویش را مسترد نماید

با سلام استرداد جهیزیه به طلاق ربطی ندارد و نیاز به مشاوره دارید

بادرودوسلام استردادجهیزیه به طلاق مرتبط نمی باشد.

با سلام، اگر حق حبس ندارند الزام ایشان به تمکین را بخواهید، همچنین بدون اثبات عسر و حرج زوجه نمی تواند طلاق بگیرد

استرداد جهیزیه هیچ ارتباطی با طلاق ندارد.

زوج ملزم به استرداد جهیزیه است، می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید