به اجرا گذاشتن مهریه مجدد امکانش هست؟

پرسیده شده
۳۸ پاسخ ۷۷۶ #37112630

باسلام من خانمی هستم که یکسال پیش مهریه ام راواز طریق ثبت اسناد به اجرا گذاشتم و بعدا پشیمون شدم و انصراف دادم حالا دوباره میخام از طریق ثبت اسناد برای مهریه اقدام کنم اما بمن گفته شده فقط یکبار میتونستم اینکارو کنم و دیگه امکان به اجرا گذاشتن مهریه نیست آیا درسته؟ امکانش هست دوباره مهریه ام رو اجرا بزارم

مشاوره حقوقی مهریه
۳۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یم توانید با اخذ گواهی از اجراییات ثبت از طریق دادگاه اقدام به مطالبه مهریه نمایید

با سلام . اگر مهریه خودرا نبخشیده اید،میتوانید دوباره اقدام کنید.

با سلام
منظورتان از کلمه انصراف مشخص نیست در صورتی که رضایت داده باشید و یا ابراء نموده باشید دیگر امکان پیگیری مجدد وجود ندارد ولی اگه فقط از پیگیری پرونده امتناع نموده اید می توانید مجدد طرح دعوی نمایید

خیر برای شما امکان‌پیگیری مجدد وجود‌ دارد

با سلام
شما دوباره میتوانید نسبت به مطاله مهریه خویش هم از طریق اجرای ثبت و هم در صورت تمایل از طریق دادگاه اقدام بفرمائید

با سلام
چنانچه انصراف شما از پیگیری پرونده به شکل هبه و یا ابراء نبوده است یا حکمی در خصوص مهریه صادر نشده باشد می توانید مجدد برای مطالبه مهریه اقدام نمایید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید میتوانید اقدام نمایید منهی وجود ندارد .