چرا با هزینه هنگفتی که بیمارستان گرفت باید زیرمیزی هم بدیم و چطور میشه قانونی پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۲۴ پاسخ ۲۸۹ #37013822

سلام کارفرما هستم انگشتان دست کارگرمون رفته زیر دستگاه پرس و قطع شده تو بیمارستان خصوصی بستریش کردیم و توسط دکتر پیوند شده و تنها یکی از انگشتاش گرفته ولی دکتر میگه ۳۰میلیون زیرمیزی اگه ندید من دیگه مرحله بعدی عملش رو انجام نمیدم و بیمار من محسوب نمیشه لطفا راهنمایی کنید واقعا چرا با هزینه هنگفتی که بیمارستان گرفت باید زیرمیزی هم بدیم و چطور میشه قانونی پیگیری کرد ولی الان چاره ای جز پرداختش نمیمونه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ازطریق دادسرای جرایم پزشکی پیگیری نمایید.

سلام از طریق دادسرای جرائم پزشکی پیگیری نمایید

مراتب را به دادسرای نظام پزشکی اطلاع دهید

سلام به دادسرای جرائم پزشکی شکایت خود را مطرح نمایید موفق باشید

از طریق سازمان نظام پزشکی پیگیری فرمایید

با سلام
در صورتیکه بتوانید اخذ یا مطالبه زیر میزی توسط پزشک را اثبات کنید ( ادله و شواهد و مدارک نیاز است ) میتوانید از طریق دادسرای نظام پزشکی اقدام بفرمائید

سلام
در این زمینه خط تلفنی و اینترنتی در نظر گرفته شده است که می تواند از طریق مخابرات آن را گرفته و شکایت خود را مطرح کنید. پس از اعلام، به شکایت شما رسیدگی می شود.