میتوانم وکالت مادرم ‌رو به عهده بگیرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۸ #36746263

میخواستم بدونم میتونم بدون اینکه وکیل باشم به جای مادرن در دادگاه حاضر شوم و برای دیوان عالی لایحه تنظیم کنم.پس از رد رای در‌ تجدید‌نظر‌ میخواهم به دیوان عالی شکایتی بنویسم و تقاضای رسیدگی ‌کننم.ممنون

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به عنوان فرد عادی نمیتوانید در دادگاه وکالت مادرتان را برعهده بگیرین فقط می توانید ازمادرتان وکالت گرفته طبق آن وکالت نامه وکیل دادگستری بگیرین

درود
در صورت داشتن اطلاعات حقوقی میتونید پروانه وکالت اتفاقی بگیرید و صرف تنظیم لایحه نیاز به وکالت ندارد اگر مادرتان خودشان شخصا امضا نمایند

وکیل باید مجوز وپروانه وکالت داشته باشد تا بتواند ازجانب او در دادگاه حاضر شود که شما این مدرک را ندارید پس ممکن نیست

برای کارهای حقوقی در محاکم قضایی و حقوقی بایستی ب یک وکیل دادگستری وکالت بدهید و نمی توانید خود اقدام کنید

سلام شما می‌توانید لایحه را بنویسید و با نام مادرتان ثبت کنید علی الاصول رسیدگی در دیوان غیرحضوری است

باسلام برای حضور در جلسه رسیدگی در دادگاه باید وکیل دادگستری باشید یا فارغ التحصیل حقوق باشید ولی برای تنظیم لایحه میتوانید بعد اینکه لایحه تنظیم کردید مادرتان خودش برود ولایحه را ثبت کند

در صورتی که به کانون مراجعه و پروانه وکالت اتفاقی بگیرید می توانید در دادگاه شرکت کنید