آیا اجازه ورود به منزل از سمت قاضی داده میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۵۶ #36443909

سلام و خسته نباشید. میخواستم بدونم آیا برای چک برگشتی که حکم قطعی شده و اعسار هم رد شده ، طرف حگم جلب هم گرفته باشه آیا اجازه ورود به منزل از سمت قاضی داده میشود یا خیر . ممنون میشم جواب بدید .

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله امکان پذیر است

بله حکم ورود به منزل صادر میشه و نحوه و ساعات ورود و جزییات ان در حکم جلب قید میشود و در صورت نیاز به کلید ساز با رعایت موازین اسلامی و ساعت ورود از کلید ساز استفاده میشودساعات ورود غالبا تا غروب افتاب هستش

سلام بله دادگاه میتواند این دستور را صادر نماید

در پرونده‌های حقوقی پس از اینکه فرد برای مطالبه هر نوع طلب مالی خود به دادگاه شکایت کرد و حکم محکومیت بدهکار را از دادگاه گرفت، باید درخواست اجرای حکم را به دادگاه ارائه کند. پس از انجام دادن این کار، باید مالی متعلق به فرد بدهکار را به دادگاه معرفی کند. با استناد به ماده ۲ «قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی»، ابتدا بدهکار را به دادگاه احضار می‌کنند و سپس برای اینکه در دادگاه حاضر شود و مبلغ دینش را بپردازد، دستور جلبش را صادر می‌کنند
درباره ورود به منزل هم باید دانست که:
باید این مورد در دستور جلب قید شده باشد در غیر این صورت در حالت عادی با در دست حکم جلب هم امکان ورود به منزل وجود ندارد و غیرقانونی است.

با سلام
در ابتدا جلب سیار روزانه میدهند اگر نتیجه نداد حکم ورود به منزل و کلید ساز و شبانه هم میدهند