چطور می تونیم سند رو رفع بازداشت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۳ #36241304

سلام، ما یه خونه داریم، که سال ۸۵ برای ضمانت برادر یک شخص که مرتکب قتل شده بود، ضمانت گذاشته شده بود، چون برادر طرف رو گرفته بودن تا، ازش بابت قاتل اعتراف بگیرن که کجاست، و پدر بنده ضامن این برادر، که مورد بازجویی و اعتراف گیری واقع شده بود، شد، چون صدمه ی بدنی دیده بود، و در بیمارستان بستری بود،
و این دو برادر فرار کردن، و تا به امروز فراری هستن، و پدر ما هم سال ۹۲ فوت شدن، می خواییم بدونیم چطور می تونیم سند رو رفع بازداشت کنیم، چون طبق انحصار وراثت و نظر دادگاه، باید، ملک فروخته شه و پول بین وراث تقسیم شه، بسیار متشکرم، از مشاوره ی شما، و نظرات گرانبهای شما،

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام .شما بدوا باید جویا شوید که چه حکمی برای آن شخص صادرشده است آیا از وی رفع اتهام شده یا محکومیت دریافت نموده است .اگر محکومیت دارد باید وی راتحویل دهید تا وثیقه سند آزاد شود .لذا به دادگاه یا داسرا مراجعه کنید وکسب اطلاع نمایید.

با سلام
تا زمانی که تکلیف متهمان فراری که به قید وثیقه پدر شما آزاد بودند، مشخص نشود، سند آزاد نخواهد شد