آیا میتوانم اجازه بازدید منزل را ندهم تا در موعد قرارداد اقدام به تمدید با نرخ مصوب کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱۸ #36129896

سلام.
بنده مستاجر هستم واحدی را رهن کرده ام موعد پایان قراردادم ۱۵ روز دیگر یعنی ۲۰ /مرداد است اما طبق مصوبه جدید منتظر رسیدن موعد و تمدید قرارداد بودم که امروز ۵/ مرداد صاحبخانه تماس گرفت و گفت قصد فروش واحد را دارد و گفت بفکر تخلیه باشید و اجازه بدید بنگاه مشتری بیاره برای بازدید و خرید. علاوه بر اینکه بیمار هستم و شرایط تخلیه ندارم طبق تحقیق محلی متوجه شدم که به پیشنهاد بنگاهها اکثر مالکین بهمین بهانه فروش واحدشان را تخلیه کردن تا با قیمت دلخواه مجددا اجاره بدن. و صاحبخانه ما هم حالا با وجود مصوبه جدید و اینکه ۱۵ روز وقت دارم و پولط هم بمن داده نشده آایا میتوانم اجازه بازدید منزل را ندهم تا در موعد قرارداد اقدام به تمدید با نرخ مصوب کنم؟ و اگر او راضی به تمدید نباشد میتواند حکم تخلیه بگیرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد رهن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مالک خانه را فروخت دو ماه فرصت تخلیه دارید.

با سلام.مطابق تصمیمات مصوب ستاد مبارزه با کرونا و دولت محترم،مالکین در صورتی می‌توانند به استناد فروش ملک، درخواست تخلیه کنند که با سند رسمی ملک را فروخته باشند.این حق شماست که تا انقضای مدت اجاره از بازدید ملک جلوگیری نمایید و اینکه در صورت تمایل به تمدید قرارداد، اظهارنامه ای به مالک ارسال نمایید و آمادگی خود را جهت تمدید قرارداد به نرخ مصوب دولتی اعلام نمایید. موفق و موید باشید.

می توانید اجازه بازدید در مدتی که ملک در اجاره شما هست ندهید. اما در صورتی که ملک فروخته شده باشد نمی توانید تمدید کنید. که طبیعتا اثبات فروش بر عهده مالک است.

سلام
میتوانید تا انقضای قرارداد از بازدید جلوگیری کنید و میتوانید طی مهلت داده شده ملک دیگری را اجاره کنید