مهریه به زوجه باکره تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۳۲ #36125922

با سلام
زنی که به عقد دائمی مرد در آمده و چندین سال با هم زندگی مشترک داشتند ولی زن هیچ گونه رابطه با مرد خود نداشته و اصطلاحا باکره است آیا به این زن مهریه تعلق میگیرد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نصف مهریه به ایشان تعلق می‌گیرد

با توجه به باکره گی زن نصف مهریه به وی تعلق خواهد گرفت

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، بله زن مستحق مهریه است

سلام
بله در هر صورت مهریه تمام و کمال حق زوجه است.

زن به محض انجام عقد مالک تمام مهریه خود میشود.اما چنانچه باکره باشد،در زمان طلاق برابر قانون نصف مهریه به ایشان تعلق خواهد گرفت.

با سلام
بله به زوجه مهریه تعلق می‌گیرد.اما چون باکره است قانونا مستحق نصف مهریه خواهد بود

باسلام
درصورتاثبات باکره بودن ،نصف مهریه به شما تعلق میگیرد