این چت ها فساد اخلاقی محسوب میشن؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۰ #36114189

باسلام خسته نباشید
تموم کسانی (دختر و پسر مجرد که با هم دوستی دارن ) که در تلگرام و واتساپ چت های ۱۸+ می‌کنند می‌گردن اینارو پیدا میکنن و مجازات می‌کنند؟ ممکنه به خانواده بگن؟ آخه الان بیشتر چت های بین دو نفر مجرد اینجوریه یعنی همه اینا دادگاهی میشن؟ یه جا خوندم حفاظت این چت هارو میخونه اصلا حفاظت به چه چت هایی گیر میده؟ به اینا ایراد میگیرن؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،در صورت داشتن شاکی خصوصی و دستور قضایی قابل بررسیست.

با دستور قضایی تنها ممکن است

موضوع ماده ۲۱ قانون جرایم رایانه ای
الف ) محتوا علیه عفت و اخلاق عمومی
۱. اشاعه فحشاء و منکرات. ( بند۲ ماده۶ ق.م )
۲. تحریک ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا دعوت به فساد و فحشاء و ارتکاب جرایم منافی عفت یا انحرافات جنسی. ( بند ب ماده ۱۵ قانون ج.ر و ماده ۶۳۹ ق.م.ا )
۳. انتشار ، توزیع و معامله محتوای خلاف عفت عمومی. ( مبتذل و مستهجن ) ( بند ۲ ماده ۶ ق.م و ماده ۱۴ قانون ج.ر )
۴. تحریک ، تشویق ، ترغیب ، تهدید یا تطمیع افراد به دستیابی به محتویات مستهجن و مبتذل. ( ماده ۱۵ قانون جرایم رایانه ای )
۵. استفاده ابزاری از افراد ( اعم از زن و مرد ) در تصاویر و محتوا ، تحقیر و توهین به جنس زن ، تبلیغ تشریفات و تجملات نامشروع و غیرقانونی. ( بند ۱۰ ماده۶ ق.م ) -امکان دسترسی به محتوای مکالمات تلفنی و محتوای پیامکها از طرف قانونگذار ممنوع شده است و قانونگذار به قاضی اجازه دسترسی به محتوای ارتباطات مخابراتی افراد را نداده است مگر در جرایم علیه امنیت و جرایم جاسوسی.

با درود اگر شاکی نباشد جای نگرانی نیست.

سلام .شکایت رابطه نامشروع غیر زنا صرفا با شکایت شاکی مطرخ و پیگیری میشود متن پیام پرینت گرفته نمیشود

خیر برای بررسی چت ها نیاز به دستور قضایی خواهد بود

درود
بدون دستور قضایی چت ها بررسی نمی شود.