معتادی شوهرم و ندادن نفقه ام را چگونه در دادگاه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۳۲ #36066041

سلام من ۲۳ سالمه دو تا پسر دارم یکی ۷ ساله و یکی ۴ ساله و چند ساله شوهرم معتاده و هیچگونه خرج و مخارج من و بچه هام و نداده و با کمک خرج که خانوادم به من دادن سر کردیم با بد بختی و گرسنگی خودم و دو تا پسرام گزروندیم چند بار دادمش کمپ و بلافاصله برگشتن کشیده و هر سال قهر کردم رفتم خونه ای پدرم اما فایده ای نداشت الان طلاق یکطرفه دادم و دوم ماه دی امسال اولین دادگاهمه و ابلاغیه برامون اومده الان شوهرم رفته کمپ و قاضی تو ابلاغیه نوشته شهود و مدارک موردنیاز ببرم الان توروخدا منو راهنمایی کنید باید چیکار کنم ممنونم

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شهود خود را ببرید
خانواده خودت شهادت دهند منعی ندارد قانونا شهادتشان شنیده می شود.

با سلام شهود و مدارک مربوط به کمپ های قبل را به دادگاه ارائه دهید

شهود خود را همراه خود داشته باشید.

با درود شهود و نامه کمپ را با خود ببرید

سلام
بر طبق بند ۲ تبصره ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی، قانونگذار به زن حق داده است که با شرایطی با اثبات اعتیاد شوهر (زوج) به مواد مخدر یا مشروبات الکلی از طریق عسر و حرج بتواند علی رغم مخالفت مرد، طلاق بگیرد.
کمپ مربوطه فرستادین سوابقش در ان مرکز ثبت شده دبا تقاضا از دادگاه، از مرکز مذکور استعلام به عمل می آید.
او را به پزشکی قانونی به جهت آزمایش معرفی می کنند
شهود و مدارک مورد نظر را به قاضی اعلام کنید
شهادت شهود نیز در خصوص اثبات اعتیاد زوج موثر است. بعضی از قضات به درستی از طریق مددکاری و یا کلانتری محل دستور تحقیق در مورد وضعیت اعتیاد زوج صادر می کنند

سلام
شما ابتدا باید دعوای نفقه حقوقی اقامه میکردید و بعد از آمدن رای دادگاه اقدام به شکایت کیفری نفقه میکردید چون در خصوص اعتیاد معمولا دادگاه ها ابتدا زوج را به کمپ ترک اعتیاد اعزام میکنند ولی شما میتوانید مدارک کمپ ترک اعتیاد را نیز به دادگاه ارائه بدید.