از کجا وکالت کاری بلاعزل برای انجام کارهای سهم الارث شوهرم، اخذ نماییم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۵ #36048418

۳ سال پیش پدر شوهر من به رحمت خدا رفت، وراث ایشون همسرشون و ۵ پسر و ۲ دختر هستند، دارایی پدر شوهرم چندین آپارتمان و یک مغازه در تهران و خونه، باغ و زمین در شهرستان هست، همسر بنده فرزند ششم خانواده هست و اختلاف سنی و عدم درک متقابل بین او و باقی وراث باعث شده تا به حال هیچ ادعای حقی نکند،
تا به امروز یک واحد ۶۰ متری به یکی از خواهرها بخشیدن و همسر بنده با این بخشش موافقت کرده و واحد ۱۱۸متری رو به نرخ زیر قیمت قولنامه کردن و باز همسرم پای قولنامه رو امضا کرده، در حالی که هیچ چیزی دریافت نکرده و مشخص نشده براش، همسر من از تمام خواهر برادرانش ضعیف تره و توی سن ۳۵ سالگی هیچی نداره حتی کار درست و حسابی هم نداره و پارسال شغل اصلیشم از دست داد، با وجود اجاره دادن املاک سهم الارث حتی نمیتونست تو بدترین شرایط زندگی حقی از اجاره های اموالش بخواد، از طرفی همسر بنده به تازگی دچار بیماری اعتیاد شده و پیش از پیش من رو به نسبت آینده نگران کرده، با همسرم صحبت کردم و ازشون خواستم وکالتی کاری و بلاعزل بدن به بنده که طبق وکالت نامه اجازه ی گرفتن وکیل و مشخص کردن سهم واقعی ارث رو داشته باشم و بخاطر پنهان کاری های سابق او و بیماری اعتیادش میخوام بلاعزل باشه، چرا که برادرانش نتونن در حین کار نظر همسرم را به نفع خودشون تغییر بدن، برای اثبات نیت انسانی و صلاح آینده ی زندگیم وکالت نقل و انتقال و فروش اموال تام الاختیار را نخواستم و فقط وکالتی کاری با طبق شرایط و مواردی که عرض کردم رو میخوام، همسر بنده موافقت کردن ولی الان ۳روزه هر دفتر اسنادی رفتم چنین وکالتی را تنظیم نمیکنند مشکل کجاست؟
بهم بگید لطفا بهترین کار چیه و کجا مراجعه کنم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق یکی از دفاتر اسناد رسمی اقدام به تنظیم سند وکالت نمایید

سلام اخذ چنین وکالتی محدودیت ندارد . بهتر است یک متنی مهیا کرده و به دفترخانه جهت تنظیم وکالت نامه مراجعه نمایید.

سلام
برای اخذ وکالت کاری در این خصوص مشکلی وجود ندارد و شما می تواندی چنین وکالتی را اخذ کنید.
بهترین کار هم این است که ابتدا انحصار وراثت انجام دهند و سپس دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه تقدیم دادگاه شود تا اینکه سهم الارث هر یک مشخص شود.