حکم رابطه نامشروع زن شوهردار با یک مرد یا با چندین مرد یکسان است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۰ #36001938

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز، خواستم ببینم حکم رابطه نامشروع زن شوهردار با یک مرد یا با چندین مرد یکسان میباشد.؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بحث تعدد جرم مطرح می شود

با سلام
خیر مجازات جداگانه ای نسبت به هر یک از موارد خواهد داشت .

سلام
این جرم در ۲ قسمت زنا و رابطه نامشروع تعریف شده است.
یک قسمت از این مجازات مشمول حد است که از سوی خدا تعیین و در دین اسلام هم مشخص شده است.
و یک قسمت از این مجازات هم موجب تعزیر می‌شود.
تعزیر هم مجازاتی است که تعیین آن به اختیار حاکم است و تفاوت آن با مجازات در این است که حد را خدا از طریق پیامبر خود برای ما مشخص کرده است و در آن هم جرم و هم مجازات مشخص است.
بر اساس قانون برای زن شوهرداری که رابطه مادون زنا مانند بغل کردن یا بوسیدن از روی شهوت داشته باشد، حکم اعدام صادر نمی شود و در این مورد زن و مرد مجرم به ۳۱ تا ۷۴ و نهایتا تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.
یکی از مواردی که باید در مورد حکم رابطه نامشروع زن شوهردار یا زنای محصنه توسط قاضی به عنوان حکم صادر می شود، اعدام زن شوهرداری است که رابطه نامشروع زنا داشته باشد. حکم رجم یا سنگسار تنها برای زنی صادر می شود که در هنگام زنا دخول صورت گرفته باشد که در این صورت قاضی می تواند حکم مربوط به رابطه نامشروع زن شوهردار را اعدام رجم عنوان نماید. در صورتی که انجام این حکم امکان پذیر نباشد، قاضی می تواند علاوه بر حکم صد ضربه شلاق، برای زن محصن که مبادرت به زنا کرده است، حکم قصاص نفس با چوبه دار را صادر نماید.

باسلام مجازات زن شوهردار در صورت اثبات رابطه نامشروع برای هرکدام مجازات جداگانه ای در نظر گرفته خواهد شد.