و آیا سرقفلی به او تعلق می‌گیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۰۳ #35759657

حدود یکسال است که دوستم را آوردم پیش خودم کار بعنوان شراکت ولی او تا بحال فقط ۳۰ملیون بعنوان سهم آورده واو در این یکسال به عنوان خرج زندگی ۱۰۰ملیون حقوق دریافت کرده وحالا من از آویزونه باید طلب سهم کنم وآیا سرقفلی به اوتعلق می‌گیرد که بدهد من طباخی وتهیه غذای معروف پدرم را گرفتم برای کار بدون هیچ تعطیل شدن در ده سال گذشته

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ، در شراکت ، شرکاء در نفع و ضرر سهیم اند و میزان آن بسته به توافق شان دارد، اگر طرف مقابل همکاری نمی کند می توان شراکت را برهم زد؛ در مورد شما اگر سرقفلی را منتقل نکرده باشید خیر سرقفلی تعلق نمی گیرد.

اگر رابطه بین شما شراکت بوده باید به میزان سهم و توافقاتی که کردید عمل نمایید و اگر ایشان به میزانی بیشتری سهم دریافت کرده میتوانید مازاد را مطالبه نمایید.

به درود
خیر در موضوع مطرح شده سرقفلی منتفی است.

با سلام
سوال خیلی مبهم و قابل پاسخگویی نیست
اما در کل سر قفلی شرایطی دارد که در موضوع شما نمی باشد

با درود باید روشن نمایید عقد اجاره منعقد کرده اید اگر بله چه سالی اگر شریک هستید سرقفلی منتفی است