ایا میتوان از دیوان عالی کشور اعتراض نمود؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۸۱ #35706046

با سلام پسر خاله ی بنده در سال ۹۷ به جرم سواستفاده از سفید اصا و فروش مال غیر به ۱۰سال زندان و پرداخت ۳۰۰ملیون ریال جریمه نقدی گردید.با اعتراض در دادگاه تجدید نظربه لحاظ ارایه نامه پزشکی قانونی دال بر محجور بودن محکوم علیه دادگاه تجدید نظر محجور بودن ایشان رامحرض اعلام نموده ۱۰ سال حبس تعزیری را به ۲۴ ماه و یک روز تقلیل دادوجریمه ۳۰۰ ملیون ریالی کماکان به قوت خود باقی ماند و اجرای احکام نامه توقیف سند ملکی برای ضامن ایشان ارسال کرده برای معرفی محکوم علیه .مسول اجرای احکام دادسرای سعادت که یک خانم میباشند با ضراحت اعلام کرده که از قیافه محکوم علیه خوشم نمیاید و باید به زندان برود.درصورتی که درقانون اجرای حکم زندان برای فرد محجور نشدنی میباشد و هیچ محجوری رابه زندان نمیبرند چه بسا که این فرد در زندان مرتکب قتل شود زیرا هیچ کنترلی بر اعمال خود ندارد.میخواستم بدونم این پرونده راه حل قانونی دارد ایا میتوان از دیوان عالی کشور اعتزاض نمود و مشکل حبس تعزیری ایشان را حل تمود .از وکلای عزیز اگر کسی میتواند مشکل این بنده خدا را بابت حبس تعزیری حل نماید البته به صورت تضمینی لطفا اطلاع دهد تا خدمتشان برسیم برای عقد وکالتنامه ممنون و سپاسگذارم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.بایستی حجر ایشان توسط پزشکی قانونی تایید شود...

درود حجر ایشان باید توسط پزشکی قانونی تایید شود

سلام
محجوریت رافع مسولیت کیفری است
با توجه به اینکه نتیجه رای دادگاه قابل پیشبینی نیست وکلا تعهد به نتیجه ندارند

باسلام موضوع حجر ایشان را به موجب لایحه به دادگاه اعلام کنید

وکبل تعهد به نتیجه ندارد...

وقت بخیر بایستی حجر ایشان توسط پزشکی قانونی تایید شود

درود
محجوریت رافع مسئولیت کیفری است اگر حکم حجر صادر شده به آن استناد نمایید