چطوری میتونم برم پیش قاضی تجدید نظر و با اون حرف بزنم یا اینکه قاضی تجدید نظر نزد پرونده رو به جریان بندازه نزد قاضی دیگه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۳۸۸ #35653822

سلام
بنده چند روز پیش یه سوال پرسیدم و گفتم عکس همسر صیغه ای خود را پروفایل تلگرام گذاشتم و به یک اقا یک پیام عادی دادم به این متن(نائب الزیاره شما مشهد مقدس) و اون خانم بعد از مدتی که به مشکل خوردیم از بنده شکایت کردن و من با سن ۲۱ سال بدون هیچ سابقه کیفری به ۶ ماه حبس تعلیقی و ۱ ملیون جریمه محکوم شدم. چون که من صیغه نامه نداشتم قاضی قبول نکرد که همسرم بوده لذا وقت اعتراض دارم چکار کنم که اعتراضم وارد بشه و پرونده به جریان بی افته نزد قاضی دیگه چون قبل از رسیدن پرونده دست قاضی؛ بازپرس وقتی پرونده رو مطالعه کرد گفتن که چیزی نیست و یه تعهد ازت میگیرن و وقتی رای صادر شد حتی بازپرسم تعجب کرد.حالا میخوام بدونم چکار کنم که پرونده به جریان بی افته نزد قاضی دیگه تا بتونم شاهد ببرم افرادی که اون خانم بهشون گفته بود که زن منه حاضر به شهادتن.یا اگه اعتراض بزنم چطوری میتونم برم پیش قاضی تجدید نظر و با اون حرف بزنم یا اینکه قاضی تجدید نظر نزد پرونده رو به جریان بندازه نزد قاضی دیگه.من اگه نتونم کاری کنم واقعا شرایط کاریم در اینده به خطر می افته.اگه ممکنه راهنماییم کنید.و اگه از وکلای محترم اگه کسی میتونه منو کاملا راهنمایی کنه تا بتونم پرونده رو به جریان بندازم بگه تا من باهاشون تماس بگیرم.

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درفرصت ۲۰ روزی که از زمان ابلاغ دادنامه حق اعتراض دارید دادخواست تجدیدنظرخواهی خود را ثبت نموده و بعد از تعیین شعبه به صورت حضوری به شعبه مورد نظر مراجعه نموده و لایحه ای نیز در پرونده بگذارید.

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک نسبت به دادنامه تجدیدنظر خواهی کنید
بعد از مدتی پرونده به دادگاه تجدید نظر ارسال میشود و پس از تعیین شعبهمورد رسیدگی قرار میگیرد

شماره شعبه تجدید نظر از طربق پیامک براتون ارسال میشه
سپس نزد قاضی در شعبه ای که اعلام شده است بروید و با وی صحبت کنید