راهی هست برای درخواست عفو و بخشودگی مابقی مجازاتم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۵ #35617257

سلام من غیبت از مرخصی دارم و سرپرست خانواده هستم ایا راهی هست برای درخواست عفو و بخشودگی مابقی مجازاتم چون واقعا شرایط خانوادم جوری نیست که بتونم تنهاشون بزارم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اولین فرصت خود را معرفی کنید تا از عواقب بعدی مجازات پیشگیری شود

بهتر است با اثبات عذر موجه برای عدم حضورتان ، خود را معرفی کنید.

درود
بهتر است خود را معرفی کنید در صورتی که واجد شرایط باشید امکان برخورداری از برخی از مساعدتهای قانونی وجود دارد.

سلام دوست عزیز غیبت شما چنانچه یک مرحله بوده باتوجه به احضار خودجوش سربازان و طرح سنگر یگانها دادسرای نظام در بیشتر مواقع برای کمک به سربازان را شامل عفو بخشودگی داده میشود به یگان مراجعه واداشتن مدارک و مستندات پزشکی مادرتان استشهادیه به دادسرا شما را معرفی می نمایید و نگران نباشید موفق باشید

درود بر شما، به هرحال اقدام شما سبب از بین رفتن این حق برای شما خواهد شد، لذا بهتر است سریعا خود را معرفی کرده و عذر موجه خویش را به مقام قضایی اطلاع دهید تا در صورت پذیرش اقدامات مقتضی جهت تخفیف اعمال شود.

با سلام
با گذشت بخشی از مجازات و داشتن صلاحیت اخلاقی و رفتاری در شرایطی امکان عفو و تخفیف یا استفاده از تدابیر حمایتی وجود دارد.
متاسفانه با غیبت ، حسن نیت شما از بین رفته و در صورت دستگیری بار دیگر نمیتوانید از این حق استفاده نمایید.
پیشنهاد میشود با اثبات عذر موجه برای عدم حضور ، خود را معرفی کنید.

سلام
شما باید خود را معرفی کنید تاخیر در معرفی موجب سنگین تر شدن مجازات می شود اگر مشکلاتی داشتید آنها را برای مقام قضایی با دلیل مطرح کرده تقاضای تخفیف نمایید.