جعل امضا کرده اند؛ چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۸ #35256582

سلام،دسته چک منو سرقت کردن بعد جعل امضا کردن،چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به اعلام مفقودی دسته چک در اسرع وقت اقدام کنید و هرگونه دعوایی نسبت به چکی مطرح شد حتما دعوای تقابل مبنی بر اعلام بطلان چک و استرداد لاشه آن مطرح کنید

با سلام،ابتدا در بانک‌مربوطه دستور مسدودی حساب خود را دهید سپس شکایت سرقت جعل و استفاده از سند مجعول در اسناددتجاری دهید و یک‌نسخه از شکایت را به بانک‌ارائه دهید.

باسلام
به اتهام سرقت جعل واستفاده ازسند مجعول شکایت کنید

تحت عنوان سرقت بعنوان پیش زمینه جعل امضا و استفاده از سند مجعول نسبت به طرح شکایت کیفری در دادسرای محل وقوع جرم اقدام کنید .

درود
شکایت خود را تحت عنوان سرقت ، جعل و استفاده از سند مجعول مطرح نمایید .

با سلام ابتدا جلو تمام چک هارو ببندید و شکایت جعل و سرقت استاد تجاری چک نمایید

باید شکایت کنید و در صورتیکه سرقت و جعل امضاء اثبات گردد مسئولیتی با شما نخواهد بود .