درصورت مجهول المکان میشه از قاضی درخواست نقطه زنی طرف رو کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۱ #35164754

سلام من از یکی ۳۰۰ میلیون پول میخوام که پرونده درحال حاضر اجرای احکام هست طرف درحال حاظر مجهول المکان در چنین مواقعی اگه درخواست نقطه زنی بدم آیا قاضی قبول میکنه؟لطفا راهنمایی کنید در همچین شرایطی باید چکار کرد و چگونه میشه پیداش کرد؟باتشکر

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصولا دستور نقطه زنی برای چنین دعاوی صادر نمی‌گردد، می‌بایست اگر اموالی دارد توقیف نمایید.

باسلام شما درخواست خودتان را طی لایحه ای به شعبه اجرای احکام ارائه نمایید اما بعیداست موافقت گردد.

اصولا قاضی در پرونده حقوقی چنین دستوری صادر نمی کنند

بله درخواست نمایید موافقت می شود . در اجرای احکام باید به هر طریق ممکن امکان اجرای حکم را فراهم کرد .

درود
فقط بعضی از شعب اجرای احکام با نقطه زنی موافقت می کنند لیکن می توانید درخواست دهید.

می توانید درخواست دهید ولی احتمال اینکه موافقت شود کم است

سلام
باتوجه به درخواست شما احتمال پذیرش آن غیرممکن نیست