چگونه می توانم سهم الارث پدرم را که آلزایمر دارد بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #35149489

با سلام
پدر بزرگ من سالها پیش فوت کرده
و زمین های زیادی دارد که بین وراث تقسیم نشده از جمله پدر من.
الان پدر من بیماری الزایمر دارد
عمو های من می گویند تا پدرت هست به تو ربطی ندارد
الان من می خوام زمین هاتقسیم شود وحق خودمو بگیرم
چه باید بکنم
سپاس گذارم

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام چنانچه ارشاد به لحاظ اغلی رشید منصوب کردن می توانند شخصا به شما و یا یک وکیل دادگستری وکالت داده تا نسبت به انجام امور سهم الارث ایشان اقدام شود و چنانچه ایشان محجور باشند ابتدا می بایست حکم حجر ایشان اقسام سپس قدیمی برای ایشان تعیین گردد تا قیمت مشخص و یا توسط وکیل دادگستری کارهای ایشان را پیگیری نمایند

ماده ۱۰۴ قانون امور حسی مقرر می دارد :
کسی که در اثر کبر سن یا بیماری و امثال آن از اداره تمام و یا بعضی اموال خود عاجز شده میتواند از دادگاه بخواهد که برای اداره اموال او امین معین شود.

با سلام چنانچه پدر قادر به انجام امور حقوقی است و میتواند امور سهم الارث را به شما محول کند یک صلح نامه ای از ایشان راجع به سهم الارث بگیرید و حقوق خودتان را تعقیب نمایید. اگر رضایت به صلح ندارند وکالت جامعی از ایشان بگیرید.
چنانچه ایشان قدرت انجام و درک اعمال حقوقی را ندارد برای ایشان تقاضای صدور حکم حجر و نصب قیم نمایید و قیم ایشان امور حقوقی ایشان را انجام دهد.