این اثر انگشت و عکس با عنوان ضرب و جرح آیا برایم دردسر میشود و مشکل در زندگیم به وجود می آورد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۶۰ #35033486

باسلام
اینجانب پارسال با یک نفر دعوام شد وطرف رفت ازم شکایت کرد ولی قبل از دادگاه کیفری اومد ورضایت داد وبرایم قرار موقوفی تعقیب صادرشد ولی قبل از آن بخاطر سند حدود یک هفته به زندان افتادم و در زندان باعنوان ضرب و جرح عمدی از من انگشت نگاری وعکس برداری شد ،
حال باتوحه به توصیحات میخواستم بدانم چجوری این عکس واثر انگشت را میشه حذف کرد چون مسئولان دادسرا به من میگویند نمیشود پاک کرد ولی سابقه نمیشود ؟؟؟
؟ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
اگر در دستگاه انتظامی بخواهید استخدام شوید بله مشخص میکند

خیر سوپیشینه ندارید جای نگرانی نیست

بادرودوسلام سوپیشینه یا سوسابقه تلقی نمی شود.

درود . این توضیحی که دادید برای شما سوء پیشینه محسوب نخواهد شد

سلام
سابقه نمی باشد نگران نباشید

برای شما سوء سابقه منظور نمی گردد.

سابقه ای برای شما ثبت نشده است.