آیا درسته که جدیدا در آرای صادره دادگاه ها معامله صوری را معامله ای می‌دانند که بعد از محکومیت قطعی فروشنده انجام شده باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۶ #34755256

باسلام
هرچند که ممکن است ظاهر معامله کاملا واقعی و جدی بوده باشه به طوری که فروشنده بعد انتقال هیچ اموال دیگه ای برای پرداخت محکومیتش نداره و فراری است و اصلا مشخص نیست کجای دنیاست
قضیه پرونده ما اینه که بنده شاکی هستم/ و شخص محکوم چند ماه بعد از لازم الاجرا شدن محکومیتش و قبل از اینکه من اقدامی برای توقیف کنم قطعه زمینی را که دارد با قولنامه ‌در بنگاه و ذکر مبلغ و وکالت
به دوستش انتقال میدهد و خودش قبلا به دوستش پول میده که در بنگاه پرداخت کنه برای معامله و دوستش مدرک پرداخت رو بزاره برای روزی که دادگاه بخواد ابطالش کنه و تا با این مدارک پرداخت جلوگیری کنه از ابطال به عنوان‌ معامله صوری و خود شخص محکوم هم فراری میشه بخاطر محکومیتش

حکم چنین معامله ای که بعد لازم الاجرا شدن محکومیت فروشنده منعقد شده اما در ظاهر صوری بودنش محرز نیست
و هیچ تفاوتی با معامله رسمی ندارد و مدارک پرداخت هم وجود دارد چیه ؟‌

امکان عودت مال مورد انتقال به نفع دیان متضرر هست ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق توضیحات شما، این معامله صوری شناخته نخواهد شد

بادرودوسلام این معامله صوری نمی باشد.

معامله مذکور صوری نبوده بلکه به قصد فرار از دین انجام شده است و نسبت به طلبکار غیر نافذ است.

سلام با توجه به توضیحات شما اثبات صوری بودن این معامله برای دادگاه سخت است و شرایط و امارات ویژه ای را نیازمند است.

با سلام، خیر این معامله صوری نیستش

بنام خدا،معامله صوری معامله ای است که طرفین قصد انجام معامله را نداشته باشند .

درود
در معامله صوری قصد معامله وجود ندارد.