با توجه به اطلاع از شرایط کنونی همسر سابقم؛ آیا میتوانم درخواست مهریه و نفقه کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۰ #34693473

سلام وقت بخیر
بنده سال ۱۳۸۸ با حکم صادره از شعبه نهم عمومی حقوقی کرمان طلاق غبابی گرفتم و در آن سال به دلیل تسریع در طلاق و در آمدن از بلاتکلیفی مهریه خود را در قبال طلاق و حضانت پسر دو ساله ام بذل کردم و حضانت فرزند مشترکمان به بنده داده شد حالا پسرم ۱۳ سالشه
ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مهر
بسته به نحوه اعلام شما پاسخ متفاوت است
اگر کلیه حقوق مالی خود و مهریه را بذل نمومده باشید، حقی نه بر مهریه و نه نفقه ندارید.
اگر فقط مهریه را بذل کرده باشید نفقه را می تئانید مطالبه کنید
اما در هر دو صورت امکان مطالبه نفقه اولاد برای شما موجود می باشد.

اگر در مورد مهریه چون بذل نمودید رجوع از بذل ممکن نخواهد بود

با سلام. در مورد نفقه فرزنتان میتوانید اقدام کنید ولی در خصوص بذل مهریه بسیار مشکل و تقریبا نشدنی می باشد، رجوع از بذل تحت شرایط بسیاری خاصی قابل انجام می باشد.

باسلام
برای نفقه میتوانید اقدام کنید
اما اگر در مورد مهریه چون بذل نمودید رجوع از بذل ممکن نیست

سلام اگر مهریه رو بذل کردید دیگر نمی توانید برای آن اقدام کنید ولی نفقه فرزندتان را می توانید مطالبه کنید