چطور میتوانم اعاده حیثیت نمایم و شکایت از کسانی که به من تهمت زده اند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۴ #34689833

سلام . خواهر و برادری مدت کوتاهی نیروی من بودن روز اول مبلغ پنجاه تومن روزانه صحبت شد دو روز نشده گفتن روزی ده تومن اضافه کنید چون هزینه راه میدیم گفتم فعلا نفری روزی پنجاه تومن بیشتر نمیتونم بدم یه مدت بیاین دستتون که راه افتاد ببینم اصلا چقدر کارکرد دارین و چقدر سوددهی دارین بعد چشم.
بیست و چند روز بیشتر نیومدن. حالا بعد از گذشت یکسال هر روز زنگ و پیام و اذیت که شما اونروز گفتین چشم و باید ششصد دیگه بما بدین. بارها حرف زدیم یبار از بس پیام داد گفتم باشه هروقت دستم باز شد حدود دویست تومن میدم اون هم نه بابت بدهی بلکه از روی لطف. از بس پیام و زنگ زدن این اواخر جواب نمی‌دادم تا پریروز با پدرش اومدن در خونه و زنگ همسایه های من و زدن و به هر سه واحد گفتن این پول بچه من و خورده و نمیده و خلاصه ابروی من و بردن . من هنرمندم و ابرو دار جلوی دوتا از همسایه هام خیلی خیلی ابرو دارم از پریروز روم نمیشه ببینمشون مثل یه گندم برشته دارم رو اتش بالا و پایین میشم بخدا من بیشتر از حقشون بهشون دادم و طلبی ندارن اگر بدهکار بودم بازم دلم نمیسوخت بابت هیچ طلبی ابروی من و بردن چکار میتونم بکنم؟ تا بلکه یکم اروم بشم شکایت کنم که اومدن و ابروم و بردن قانون کاری برام می‌کنه مهم نیست حاضرم ششصد که هیچ یه تومن بهشون بدم ولی کاری کنم که تا ابد در خونه ی کسی نرن و ابروش و نبرن ممنون میشم جواب بدید و عذرخواهی بابت طولانی شدن متنم

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به نظر نمی رسد ارکان تحقق جرم در این مورد کامل بوده باشد
علی ای حال شما می توانید به جرم مزاحمت و تهمت با ارائه شاهد اقدام کنید

باتوجه به اظهارات کامل شما ، به اعتقاد بنده شکایت شما منتج به نتیجه نخواهد شد ورد میشود . زیرا فصد آبروریزی شما رانداشتن بلکه قصدشان مطالبه حق الزحمه ای بوده که شما گفته بودیدچشم .

سلام- مراجعه به دادسرا و فرم شکایت کیفری - شکایت کیفری تحت عنوان فحاشی- تهمت و نشر اکاذیب. البته باید تماس میگرفتین ۱۱۰ صورت جلسه میشد . پس از پرکردن فرم شکایت و اخذ دستور دادستان مراجعه به کلانتری و انجام یکسری مراحل در کلانتری و معرفی شاهد دو نفر از همسایگان- سپس پرونده مجدد به دادسرا ارجاع و به شعبه مورد نظر جهت رسیدگی انتقال و وقت دادرسی به شما ابلاغ و جلسه دادرسی تشکیل و شاهدین هم باید حضور داشته باشند/.