من را راهنمایی بفرمایید تا ملکم که تمامی سرمایه ام هست را از دست ندهم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۹۹ #34408017

سلام وقت بخیر
ملکم را در تاریخ ۹۸/۱۰/۱۶ به مبلغ ۹۰۰ میلیون قیمت گذاری کردن برای مزائده، که خیلی از شرایط مثبت ملک از جمله چاه آب ۲۵ متری، کنتور هوشمند، انباری، استخر گلخانه، مجوزات و... را در قیمت گذاری محاسبه نکرده اند. که ارزش واقعی ملک به ۳میلیارد میرسد. در شرایط کرونا ابلاغ صورت گرفته و ما درخاست مجدد کارشناسی ملک را دادیم و بخاطر شرایط بد اقتصادی موفق به پرداخت یک میلیونو هشتصد هزینه کارشناسی نشده ایم
و الان در تاریخ ۹۹/۳/۱۹ تاریخ مزائده را تنظیم کرده اند
بخاطر ۴۳۰ میلیون بدهی!
از شما خواهشمندم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
متاسفانه هیچ اقدامی نمی شود انجام داد

متاسفانه به دلیل سهل انگاری شما فرصت از دست رفته و ظاهرا اقدام دیگری نمی توان انجام داد.