درخواست اعسار قبل از دادگاه چگونه است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۰۴ #34302826

حساب بانکی برای اجرت المثل ایام زوجیت مسدود شده است نحوه رفع توقیف حساب و نحوه نوشتن درخواست اعسار قبل از دادگاه چگونه است؟

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست اعسار تنظیم و در یکی از دفاتر الکترونیک خدمات قضایی ثبت نمایید.

دادخواست اعسار بدهید ...

باید دادخواست اعسار به انضمام فرم استشهادیه شهود و لیست معرفی اموال به دادگاه داده شود

باسلام
پس از محکومیت اعسار را در دفاتر خدمات قضایی ثبت می کنید

سلام برای اعسار ابتدا باید از دفترز خدمات قضایی اقدام به ثبت دعوانمایید
رفع مسدودی هم منوط به پرداخت وجه یا اثبات اعسار است

سلام ابتدا باید حکم محکومیت شما به پرداخت صادر گردد سپس اقدام به تنظیم دادخواست اعسار نمایید

با سلام
دادخواست اعسار تنظیم به انضمام استشهادیه و فرم لیست اموال و در یکی از دفاتر الکترونیک خدمات قضایی ثبت نمایید