درخواست طلاق کردن به قصد عسر و حرج که طول ۷ سال من سابقه هیچ اعتیادی یا بستری در مورد مواد مخدر نداشتم، آیا میشود تدلیس حساب کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۵ #34279956

بادرود
خانواده همسر قبل از عقد تنها سوالی که کردن از بنده سیکاری و الکلی بودن من بود که با جواب مثبت بنده باعث ازدواج با همسرم شد حتی ببه قول خودشون موقع تحقیق گفته بودن بنده سابقه اعتیاد دارم. به هرحال بعد از ۷ سال زندگی مشترک با همسر ایشان اخیرا ترک منزل و اقدام به تمام دادخواست های مربوط به خانواده و نیز درخواست طلاق کردن به قصد عسر و حرج که طول ۷ سال من سابقه هیچ اعتیادی یا بستری در مورد مواد مخدر نداشتم بعد از ۴ ماه ترک خانه همسر یه دوره در کمپ بستری شدم
ایا میشود تدلیس حساب کرد؟ با تشکر

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوعی که مطرح کرده اید ارتباطی به تدلیس ندارد.
شما باید در دادگاه از خود دفاع نموده و مطالب را در جلسه دادگاه مطرح کنید ضمن اینکه برای احراز نشوز زوجه باید اظهارنامه و سپس دادخواست تمکین مطرح بنمایید.

صدور حکم طلاق از سوی زوجه باستناد اعتیاد زوج منوط است به اثبات مساله اعتیاد . چنانچه از دادگاه درخواست نمایید امکان معرفی به پزشکی قانونی و انجام آزمایش اعتیاد میسر خواهد بود .

با سلام
حال که ادعا میکنید هیچگونه سابقه اعتیاد و بستری نداشته اید پس برای اثبات اعتیاد شما نیاز به دلیل و مدرک از سوی زوجه میباشد و صرفا با یک بار بستری نمیتوان درخواست طلاق کرد و ضمنا برای موافقت برای عسر و حرج دلایل و شرایط بسیار میخواهد و به راحتی دادگاه موافقت نخواهد کرد.
شما نیز میبایستی دادخواست تمکین میدادید تا در صورت عدم تمکین ، ناشزه محسوب شده و بعضی حقوق به ایشان تعلق نمیگرفت.

سلام خیر تدلیس محسوب نمیشود