حسابهای من مسدوده، چه راهی وجود داره؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۷۵ #34231512

سلام
۵ چک ۲ میلیونی نزد طلبکار است که دو ساله آنها را برگه زده حاضریم با جریمه دیرکرد چکها را پاس کنیم اما برای اینکه اذیت کنه و حسابهای من مسدود باشه قبول نمیکنه چه راهی وجود داره؟
برای پاک شدن سوءسابقه در بانک چکار کنیم؟
ازمحبت شماسپاسگذارم

مشاوره حقوقی چک
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
میتوانید مبالغ مربوط به بدهی را به حساب دادگستری واریز و طی اظهارنامه به ایشان اطلاع دهید .

پس از واریز نمودن طلب ایشان و خسارت به صندوق دادگستری موضوع را از طریق اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید

شما میتوانیدباارسال اظهارنامه آمادگی خودرا منبی برپرداخت اصل ملبغ وتاخیرتادیه اعلام نمایید

مبلغ بدهی را به حساب اجرای احکام و یا اجرای ثبت ( مرجع مسدودی حسابتان ) واریز نمایید و گواهی پرداخت وجوه چک ها را به بانک ارائه دهید و یا دادخواست استرداد لاشه چک بدهید .

با درود مبالغ را به صندوق دادگستری پرداخته و تقاضای رفع مسدودی حساب را بنمایید، نیاز به رضایت خواهان یا دارنده چک نمی‌باشد.

مبلغ چک را در حساب مربوطه واریز کنید و بانک مازاد مبلغ چک را رفع انسداد مینمایدو اصولا از ابتدا هم توقیف به میزان مبلغ چک باید صورت گرفته باشد و نه بیشتر، سپس مراتب را با اظهارنامه به ایشان اعلام کنید، در صورتی عدم رفع انسداد پس از واریز وجه چک توسط بانک میتوانید طی دادخواستی از دادگاه تقاضای صدور دستور مربوطه را بخواهید.

اظهارنامه ارسال نمایید و بعد تقاضای لاشه چک را نمایید بعد از مراحل فوق موقعی که چک ها در سامانه بانکی ثبت و پاس شد مبلغی به عنوان کارمزد هر چک از شما کسر و در سامانه صیاد رفع می گردد.