پیامک اومده که شکایت بنده رفته دسته شورای حل اختلاف نمیدونم باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۷ #34161084

من اشتباه کارت به کارت کردم از طریق بانک تماس گرفتیم جواب داد بعد متوجه که شد خاموش کرد گوشیشو
الان که شکایت کردم برام پیامک اومده که شکایت بنده رفته دسته شورای حل اختلاف نمیدونم باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در وقت تعیین شده در شورا حضور یابید.

با درود چنان‌چه مبالغ زیر ۲۰میلیون تومان باشد، به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شود
اگر کیفری طرح شکایت کرده اید جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است
درضمن موضوع دارای وصف مجرمانه نیست

باسلام شورای صلاحیت صدوری رای زیر ۲۰میلیون تومان را دارد

سلام احتمالا مبلغ کارت به کارت زیر۲۰ میلیون تومان بوده به همین دلیل مرجع صالح، شورا میباشد،
بعد از ابلاغ تعیین وقت، در زمان مشخص شده حضور یابید

با سلام
پس از ابلاغ تعییین وقت در جلسه حضور پیدا کرده و مدارک و مستندات خود دفاع کنید

سلام پس از تعیین وقت در جلسه رسیدگی حضور پیدا نموده تا با بررسی مدارک رای صادر و پس از قطعیت به اجرای احکام ارجاع شود

در صورتی که دادخواست مطالبه وجه طرح نموده و مبلغ زیر بیست میلیون باشد، به شورای حل اختلاف ارجاع می شود